Privatumo ir slapukų politika

PRIVACY POLICY FOR MOBILE APP EMOTIKA (Lietuviška versija apačioje)

Welcome to the UAB Emotika Privacy Policy. We want you to know that your privacy is important to Us and you can trust that we’ll always protect and safeguard the personal data that you give Us.
This policy clearly explains who we are, how we collect/use personal data and how you can
exercise your privacy rights. UAB Emotika may be referred to as “Emotika”, “Our”, “Us”, or “We”
in this Privacy Policy. The terms used in this Privacy Policy have the same meanings as in our Terms
and Conditions, which is accessible at Emotika unless otherwise defined in this Privacy Policy.

1. WHO WE ARE
Our mobile application (“App”), website at www.emotika.lt (“Website”) and social media
channels, (collectively, the “Services”), belongs to UAB Emotika, companies code: 305432981,
address: Miško str. 6A-3, LT-44321 Kaunas, Lithuania, contacts: e-mail info@emotika.lt. Further in
the rules of personal data processing and use “Emotika”. The Data Protection Officer can be
contacted at: DPO@emotika.lt. This Privacy Policy applies to any kind of personal information We
collect through the Services or any other contact or communications you may have with Us that is
connected to the Services. This Privacy Policy also explains how We use and protect the personal
information We have collected.
2. HOW TO CONTACT US
For any questions about this Privacy Policy or Our use of your personal information, please contact
Us by email at DPO@emotika.lt. If you have general questions about Services or how to contact
Customer Service for assistance, please contact Our online help center at info@emotika.lt.
Please note that if you contact Us, We may need to authenticate your identity before fulfilling
your request and will talk you through the process. We use this authentication process because
the security of your information is important to Us and We want to be extra careful.
3. WHAT PERSONAL INFORMATION WE COLLECT AND WHY
For a better experience, while using Our Service, We may require you to provide Us with certain
personally identifiable information (add whatever else you collect here, e.g. users name, address,
location, pictures). The information that We request will be retained on your device and is not

collected by Us in any way. The App does use third party services that may collect information
used to identify you.
Link to privacy policy of third party service providers used by the app:
Google Play Services
Firebase Crashlytics
Facebook
One Signal
Log Data
We want to inform you that whenever you use Our Service, in a case of an error in the App We
collect data and information (through third party products) on your phone called Log Data. This
Log Data may include information such as your device Internet Protocol (“IP”) address, device
name, operating system version, the configuration of the App when utilizing Our Service, the time
and date of your use of the Service, and other statistics.
Cookies
Cookies are files with a small amount of data that are commonly used as anonymous unique
identifiers. These are sent to your browser from the websites that you visit and are stored on your
device's internal memory.
This Service does not use these “cookies” explicitly. However, the App may use third party code
and libraries that use “cookies” to collect information and improve their services. You have the
option to either accept or refuse these cookies and know when a cookie is being sent to your
device. If you choose to refuse Our cookies, you may not be able to use some portions of this
Service.
4. PROTECTION OF YOUR INFORMATION
We value your trust in providing Us your Personal information, thus We are striving to use
commercially acceptable means of protecting it. Emotika has implemented reasonable measures
to keep the Service data it maintains safe, and to protect the confidentiality of your information,
including storing it in systems with limited access housed in facilities using physical security
measures. But remember that no method of transmission over the internet, or method of
electronic storage is 100% secure and reliable, and We cannot guarantee its absolute security.
5. LINKS TO OTHER SITES
This Service may contain links to other sites. If you click on a third-party link, you will be directed
to that site. Note that these external sites are not operated by Us. Therefore, We strongly advise

you to review the Privacy Policy of these websites. We have no control over and assume no
responsibility for the content, privacy policies, or practices of any third-party sites or services.
6. CHILDREN’S PRIVACY
These Services do not address anyone under the age of 13. We do not knowingly collect personally
identifiable information from children under 13. In the case We discover that a child under 13 has
provided Us with personal information, We immediately delete this from Our servers. If you are a
parent or guardian and you are aware that your child has provided Us with personal information,
please contact Us so that We will be able to do necessary actions.
7. HOW WE SHARE YOUR DATA
We will not use or share your information with anyone except as described in this Privacy Policy.
We may share your personal data with the Service Providers and Processor. We engage third party
vendors, agents, service providers, and affiliated entities to provide services to Us on Our behalf,
such as support for the internal operations of our Service. In providing their services, they can
access, receive, maintain or otherwise process personal data on Our behalf. Our contracts with
these service providers do not permit use of your information for their own (marketing) purposes.
We confirm that any third party with whom an Service shares user data – such as analytics tools,
advertising networks and third-party SDKs, as well as any parent, subsidiary or other related
entities that will have access to user data – will provide the same or equal protection of user data
as stated in the app's Privacy Policy.
8. DATA RETENTION
Emotika retains your personal data for as long as required to satisfy the purpose for which they
were collected and used (for example, for the time necessary for Us to send you the newsletters
you subscribed to, to provide you with customer service, answer queries or resolve technical
problems, etc.), unless a longer period is necessary for Our legal obligations or to defend a legal
claim. The retention period for Personal Data to be used for Direct Marketing purposes shall be set
at three calendar years from the date of submission of such data. Personal data related to e-
commerce shall be stored for 2 (two) years from the date of the Person’s last connection to the e-
shop system or the Person’s last purchase on the Website. The data of the persons who have
submitted a request in the form specified in the Website in a special chat program shall be stored
for 1 (one) year from the last action performed by the Person (request, reply or other), or by
submitting a request via Facebook chat program. Also, if We need to store certain types of your
personal data for a longer period due to legal requirements, We will store such data in accordance
with the mandatory periods.

9. YOUR PRIVACY RIGHTS
You have the following rights concerning your personal data: right of access, right of rectification,
right to erasure, right to restrict data processing, right to object against profiling and your right to
data portability. In case you may have a question or complaint about how We process your
personal data, you can send an email to the Data Protection Officer at DPO@emotika.lt.
Alternatively, you may consider lodging a complaint with a supervisory data protection authority.
You may revoke your consent for receiving marketing communications at any time, free of charge
by following the instructions in any marketing communication. You can also control these
preferences in your profile settings. We will then stop applying the research results to you at an
individual level and will stop sending you marketing communications.
In case you wish to revoke your consent to Us using your location data, you can send an email to
Us. You can also control these preferences in your profile settings and device.
Without undue delay and not later than within a month, We will respond to your request to
invoke your rights consistent with applicable law.
10. CHANGES TO THIS PRIVACY POLICY
We may change this Privacy Policy from time to time by posting the updated version of the Privacy
Policy on Our Website and App. We will give you reasonable notice on Our Website of any
material change. The “Effective:” date at the top of this policy indicates when such changes will
take effect. We encourage you to visit frequently to stay informed about how We use your
personal data.

PRIVATUMO POLITIKA MOBILIAI PROGMĖLEI EMOTIKA

LIETUVIŠKAI

Sveiki atvykę į UAB „Emotika“ privatumo politiką. Mums labai svarbus jūsų privatumas ir visada saugosime ir prižiūrėsime jūsų pateiktus asmeninius
duomenis. Šioje politikoje aiškiai nurodoma, kas mes esame, kaip renkame / naudojame asmens duomenis ir kaip galite pasinaudoti savo privatumo
teisėmis. Šioje privatumo politikoje UAB „Emotika“ gali būti vadinama „Emotika“, „Mūsų“, „Mums“, "Mumis" ar „Mes“. Šioje privatumo politikoje
vartojami terminai turi tas pačias reikšmes kaip ir mūsų taisyklėse ir nuostatose, prieinamose „Emotika“ mobilioje programoje, jei šioje privatumo
politikoje nenurodyta kitaip.

1. KAS MES ESAME
Mūsų mobilioji aplikacija („App“), internetinė svetainė www.emotika.lt („Svetainė“) ir socialinės žiniasklaidos kanalai (kartu „Paslaugos“) priklauso
UAB „Emotika“, įmonės kodas: 305432981, adresas: Miško g. 6A-3, LT-44321 Kaunas, Lietuva, kontaktai: el. Paštas info@emotika.lt, toliau asmens
duomenų tvarkymo ir naudojimo taisyklėse vadinama „Emotika“. Su duomenų apsaugos pareigūnu galima susisiekti: DPO@emotika.lt. Ši privatumo
politika taikoma bet kokiai asmeninei informacijai, kurią renkame per nurodytas Paslaugas, ar bet kokiam kitam kontaktui ar ryšiams, kuriuos galite
turėti su mumis ir kurie yra susiję su Paslaugomis. Ši privatumo politika taip pat paaiškina, kaip mes naudojame ir saugome mūsų surinktą asmeninę
informaciją.
2. KAIP SU MUMIS SUSISIEKTI
Jei turite klausimų apie šią privatumo politiką arba tai, kaip mes naudojame jūsų asmeninę informaciją, susisiekite su mumis el. paštu
DPO@emotika.lt. Jei turite bendrinių klausimų apie Paslaugas arba apie tai, kaip susisiekti su klientų aptarnavimo centru, kreipkitės adresu
info@emotika.lt. Atkreipkite dėmesį, kad kreipiantis į mus, mums gali tekti patvirtinti jūsų tapatybę prieš įvykdant jūsų prašymą, visą procesą
aptarsime pokalbio metu. Mes naudojame tokį autentifikavimo būdą, kadangi mums svarbus jūsų informacijos saugumas ir norime būti ypač
atsargūs.
Siekdami geresnės jūsų patirties naudojantis mūsų paslauga, galime paprašyti, kad pateiktumėte mums tam tikrą asmenį identifikuojančią
informaciją (vartotojo vardą, adresą, vietą, nuotrauką ar pan.). Informacija, kurios galime paprašyti, bus saugoma jūsų įrenginyje ir mes niekaip jos
nerinksime. Programa naudojasi trečiųjų šalių paslaugomis, kurios gali rinkti informaciją, naudojamą jūsų identifikacijai.

Nuorodos į naudojamų trečiųjų šalių programų teikėjų privatumo politikas:
Google Play Services
Firebase Crashlytics
Facebook
One Signal

3. ŽURNALO DUOMENYS
Norime jus informuoti, kad naudojantis mūsų paslaugomis prevenciškai, dėl galimų programos klaidų, mes renkame duomenis ir informaciją,
vadinama "Žurnalo duomenimis" (per trečiųjų šalių produktus) jūsų telefone. Į šiuos Žurnalų duomenis gali būti įtraukta tokia informacija kaip jūsų
įrenginio interneto protokolo („IP“) adresas, įrenginio pavadinimas, operacinės sistemos versija, programos konfigūracija naudojantis paslauga,
laikas, kada jūs naudojate paslaugą ir kita statistika.
4. SLAPUKAI
Slapukai yra failai su nedideliu duomenų kiekiu, kurie paprastai naudojami kaip anoniminiai unikalūs identifikatoriai. Šie failai yra siunčiami į jūsų
naršyklę iš jūsų lankomų svetainių ir yra saugomi jūsų įrenginio vidinėje atmintyje.
Mūsų paslaugos nenaudoja slapukų, tačiau programėlė gali naudoti trečiųjų šalių kodus ir bibliotekas, kurios naudoja slapukus informacijai rinkti ir
savo paslaugoms tobulinti. Jūs turite galimybę priimti arba atsisakyti šių slapukų naudojimo ir žinoti, kada slapukas siunčiamas į jūsų įrenginį. Jei
nuspręsite atsisakyti mūsų slapukų, yra tikimybė, kad negalėsite naudoti kai kurių šios paslaugos dalių.
5. JŪSŲ INFORMACIJOS APSAUGA
Mes vertiname jūsų pasitikėjimą teikiant mums savo asmeninę informaciją, todėl stengiamės naudoti komerciškai priimtinas priemones ją apsaugoti.
„Emotika“ įgyvendina priemones, kad Paslaugos duomenys būtų saugūs ir apsaugotų jūsų informacijos konfidencialumą, įskaitant saugojimą ribotos
prieigos sistemose, esančiose objektuose, kuriuose naudojamos fizinės apsaugos priemonės. Tačiau atminkite, kad nė vienas informacijos perdavimo
internetu būdas ar elektroninio saugojimo būdas nėra 100% saugus ir patikimas, ir mes negalime garantuoti visiško jo saugumo.

6. NUORODOS Į KITAS SVETAINES
Šioje paslaugoje gali būti nuorodų į kitas svetaines. Jei paspausite trečiosios šalies nuorodą, būsite nukreipti į tą svetainę. Atminkite, kad mes
nevaldome šių išorinių svetainių, todėl labai rekomenduojame peržiūrėti šių svetainių privatumo politiką. Mes nekontroliuojame ir neprisiimame
jokios atsakomybės už trečiųjų šalių svetainių ar paslaugų turinį, privatumo politiką ar praktiką.
7. VAIKŲ PRIVATUMAS
Šios paslaugos neskirtos asmenims, jaunesniems nei 13 metų. Mes sąmoningai nerenkame asmenybę identifikuojančios informacijos iš vaikų iki 13
metų. Sužinoję, kad vaikas iki 13 metų mums pateikė savo asmeninę informaciją, nedelsdami ją ištriname iš savo serverių. Jei esate vienas iš tėvų ar
globėjų ir žinote, kad jūsų vaikas pateikė mums savo asmeninę informaciją, susisiekite su mumis, kad galėtume atlikti reikiamus veiksmus.
8. KAIP MES DALINAMĖS JŪSŲ DUOMENIMIS
Mes nenaudosime ir nedalinsime jūsų informacijos niekam, išskyrus atvejus, aprašytus šioje privatumo politikoje. Mes galime pasidalyti jūsų
asmeniniais duomenimis su paslaugų teikėjais ir tvarkytoju. Mes įtraukiame trečiųjų šalių pardavėjus, atstovus, paslaugų teikėjus ir susijusius
subjektus, kad jie teiktų paslaugas mūsų vardu, pavyzdžiui, palaikydami vidinius mūsų paslaugos procesus. Teikdami savo paslaugas, jie gali mūsų
vardu pasiekti, gauti, prižiūrėti ar kitaip tvarkyti asmens duomenis. Mūsų sutartys su šiais paslaugų teikėjais neleidžia naudoti jūsų informacijos savo
(rinkodaros) tikslams.
Patvirtiname, kad bet kuri trečioji šalis, su kuria Paslauga dalijasi vartotojų duomenimis, pavyzdžiui, analizės įrankiai, reklamos tinklai ir trečiųjų šalių
SDK, taip pat bet kuri motininė, dukterinė įmonė ar kiti susiję subjektai, kurie turės prieigą prie vartotojų duomenų, vykdys tokią pačią arba lygiavertę
vartotojo duomenų apsaugą, kaip nurodyta programos privatumo politikoje.
9. DUOMENŲ SAUGOJIMAS
„Emotika“ saugo jūsų asmeninius duomenis laikotarpį, kuris reikalingas tikslo, kuriam jie buvo renkami ir naudojami (pvz., jūsų užsiprenumeruoto
naujienlaiškio siuntimo laikotarpis, laikotarpis, kuriuo teikiamos klientų aptarnavimo paslaugos, atsakymai į užklausas ar techninių problemų
sprendimas ir pan.), įgyvendinimui, išskyrus atvejus, kai reikalingas ilgesnis laikotarpis mūsų teisinėms prievolėms įvykdyti ar teisiniam reikalavimui
apginti. Asmens duomenų, kurie bus naudojami tiesioginės rinkodaros tikslais, saugojimo laikotarpis yra treji kalendoriniai metai nuo tokių duomenų

pateikimo dienos. Asmens duomenys, susiję su elektronine komercija, saugomi 2 (dvejus) metus nuo paskutinio asmens prisijungimo prie
elektroninės parduotuvės sistemos arba asmens paskutinio pirkimo svetainėje dienos. Asmenų, pateikusių prašymą internetinėje svetainėje
nurodytoje formoje specialioje pokalbių programoje, duomenys saugomi 1 (vienerius) metus nuo paskutinio asmens atlikto veiksmo (prašymo,
atsakymo ar kito) arba užklausos per „Facebook“ pokalbių programą pateikimo. Be to, jei dėl teisinių reikalavimų mums reikės saugoti tam tikrų tipų
jūsų asmens duomenis ilgesnį laiką, tokius duomenis saugosime laikydamiesi privalomų laikotarpių.
10. JŪSŲ PRIVATUMO TEISĖS
Jūs turite šias teises į savo asmens duomenis: teisė susipažinti su duomenimis, teisė juos ištaisyti, teisė ištrinti duomenis, teisė apriboti duomenų
tvarkymą, teisė prieštarauti profiliavimui ir jūsų teisė į duomenų perkeliamumą. Jei turite klausimų ar nusiskundimų dėl to, kaip mes tvarkome jūsų
asmens duomenis, susisiekite su mūsų Duomenų apsaugos pareigūnu adresu DPO@emotika.lt, taip pat galite apateikti skundą Duomenų apsaugos
institucijai.
Bet kuriuo metu galite be jokio mokesčio atšaukti savo sutikimą gauti rinkodaros pranešimus, pagal bet kurioje rinkodaros komunikacijoje pateiktas
instrukcijas. Šias nuostatas taip pat galite valdyti profilio nustatymuose. Tai įvykdžius, nustosime taikyti tyrimų rezultatus jums individualiu lygiu ir
nustosime jums siųsti rinkodaros pranešimus.
Jei norite atšaukti sutikimą leidžiantį mums naudotis jūsų buvimo vietos duomenimis, informuokite mus el. paštu. Šias nuostatas taip pat galite
valdyti savo profilio nustatymuose ir įrenginyje.
Be nepagrįsto delsimo ir ne vėliau kaip per mėnesį mes sureaguosime į jūsų prašymą pasinaudoti savo teisėmis laikydamiesi galiojančių įstatymų.
11. ŠIOS PRIVATUMO POLITIKOS KEITIMAS
Mes galime pakeisti šią Privatumo politiką paskelbdami atnaujintą Privatumo politikos versiją mūsų svetainėje ir programoje. Mes tinkamai
pranešime apie bet kokius esminius pasikeitimus savo internetinėje svetainėje. Šios politikos viršuje esanti data su prierašu „Įsigalioja:“ nurodo, nuo
kada pakeitimai įsigalioja. Mes rekomenduojame periodiškai perskaityti Privatumo politiką, kad žinotumėte, kaip mes naudojame jūsų asmeninius
duomenis.


PRIVATUMO POLITIKA EMOTIKA.LT SVETAINEI

LIETUVIŠKAI

I. Pagrindinės sąvokos

  1. emotika.lt svetainė priklauso UAB Emotika, įm. kodas: 305432981, adresas Miško g. 6A-3, LT-44321 Kaunas, kontaktai: el. p. info@emotika.lt. Toliau asmens duomenų tvarkymo ir naudojimo taisyklėse „emotika.lt“.
  2. emotika.lt – nuotolinio mokymosi ir treniruočių platforma bei elektroninė parduotuvė, esanti adresu emotika.lt.
  3. Klientas – 1) veiksnus fizinis asmuo, t.y. asmuo, sulaukęs pilnametystės, kurio veiksnumas nėra apribotas teismo tvarka; 2) nepilnametis nuo keturiolikos iki aštuoniolikos metų amžiaus, kuris turi tėvų arba rūpintojų sutikimą, išskyrus tuos atvejus, kai jis yra emancipuotas; 3) juridinis asmuo.
  4. Paskyra – Kliento registravimosi emotika.lt rezultatas, dėl kurio sukuriama jo asmeninius duomenis ir bendradarbiavimo istoriją sauganti Kliento kortelė.
  5. Socialinės paskyros – tai emotika.lt paskyros Facebook, Linkedin, Intagram ar kituose socialiniuose tinkluose, kuriuose suteikiama informacija apie emotika.lt ir joje teikiamas paslaugas.
  6. Paslaugos – visos emotika.lt Klientui teikiamos paslaugos.
  7. Užsakymas – Kliento pasirinktų Paslaugų ir sąlygų patvirtinimas sutartimi, žodžiu ar kt. būdu.
  8. Naršyklė – yra programa, skirta atvaizduoti internetinius puslapius (tinklalapius) žiniatinklyje ar asmeniniame kompiuteryje.
  9. Asmens duomenys – bet kuri informacija, susijusi su fiziniu asmeniu – duomenų subjektu, kurio tapatybė yra žinoma arba gali būti tiesiogiai ar netiesiogiai nustatyta pasinaudojant tokiais duomenimis kaip asmens kodas, vienas arba keli asmeniui būdingi fizinio, fiziologinio, psichologinio, ekonominio, kultūrinio ar socialinio pobūdžio požymiai.
  10. Privatumo politika – šis dokumentas, kuriame yra numatytos pagrindinės Asmens duomenų rinkimo, kaupimo, tvarkymo ir laikymo taisyklės, naudojantis emotika.lt.
  11. IP adresas – kiekvienam prie interneto prijungtam kompiuteriui priskirtas unikalus numeris, kuris žinomas kaip interneto protokolo (IP) adresas ir pagal kurį galima identifikuoti asmenį.
  12. Tiesioginė rinkodara – veikla, skirta paštu, telefonu arba kitokiu tiesioginiu būdu siūlyti Klientams Paslaugas ir (ar) teirautis jų nuomonės dėl siūlomų paslaugų.

II. Bendrosios nuostatos

  1. Ši privatumo politika reglamentuoja UAB Emotika, įm. kodas: 305432981, adresas Miško g. 6A-3, LT-44321 Kaunas, elektroninės parduotuvės (toliau –www.emotika.lt) ir www.emotika.lt kliento (toliau – Jūs, Jūsų) pagrindinius asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo principus bei tvarką.
  2. Jūsų asmens duomenų rinkimą, tvarkymą ir saugojimą nustato ši privatumo politika, Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai.
  3. emotika.lt nurodydami savo asmens duomenis, sutinkate, kad www.emotika.lt juos valdys ir tvarkys šioje privatumo politikoje bei teisės aktuose numatytais tikslais, priemonėmis ir tvarka.

III. Asmens duomenų rinkimas, tvarkymas, saugojimas

  1. emotika.lt vadovaujasi šiais pagrindiniais asmens duomenų tvarkymo principais:
  2. Asmens duomenys renkami apibrėžtais ir teisėtais tikslais.
  3. Asmens duomenys tvarkomi tiksliai ir sąžiningai.
  4. Asmens duomenys nuolat atnaujinami.
  5. Asmens duomenys saugojami ne ilgiau, nei to reikalauja nustatyti duomenų tvarkymo tikslai.
  6. Asmens duomenis tvarko tik tie darbuotojai, kuriems suteikta tokia teisė.
  7. Visa informacija apie tvarkomus asmens duomenis yra konfidenciali.
  8. Klientas sutinka, kad jo vardas, pavardė, elektroninio pašto adresas, telefono numeris, IP adresas emotika.lt būtų tvarkomi veiklos analizės tikslais. Atitinkamai emotika.lt suteikia Klientui teisę pradedant bendradarbiavimą su emotika.lt ar įsigijus paslaugą iš emotika.lt išreikšti savo sutikimą ar nesutikimą, kad jo vardas, pavardė, elektroninio pašto adresas, telefono numeris, IP adresas emotika.lt būtų tvarkomi ir tiesioginės rinkodaros tikslais.
  9. Jeigu Klientas po Paslaugų įsigijimo nepageidauja, kad šių Privatumo taisyklių III dalies 8 punkte nurodyti Asmens duomenys būtų naudojami Tiesioginės rinkodaros tikslais, Klientas gali rašyti elektroninį laišką adresu info@emotika.lt ir nurodyti, kad nepageidauja gauti elektroninių laiškų ir (ar) trumpųjų SMS žinučių.
  10. emotika.lt patvirtina, jog Kliento nurodyti Asmens duomenys bus tvarkomi tik siekiant tinkamai suteikti Klientams elektroninėje parduotuvėje, svetainėje emotika.lt teikiamas Paslaugas. emotika.lt taip pat patvirtina, jog Kliento nurodyti Asmens duomenys bus tvarkomi Tiesioginės rinkodaros  tikslais, jeigu tokį sutikimą Klientas suteiks ir nepanaikins.
  11. Nustatoma Asmens duomenų naudotinų Tiesioginės rinkodaros tikslais saugojimo trukmė – trys kalendoriniai metai nuo tokių duomenų pateikimo momento.
  12. Asmens duomenys, susiję su elektronine prekyba, saugomi 2 (dvejus) metus nuo Asmens paskutinio prisijungimo prie elektroninės parduotuvės sistemos arba Asmens paskutinio pirkimo Svetainėje dienos.
  13. Asmenų, pateikusių Svetainėje nurodytos formos užklausą specialioje pokalbių (angl. Chat) programoje duomenys saugomi 1 (vienerius) metus nuo paskutinio Asmens atlikto veiksmo (užklausos, atsakymo išsiuntimo ar kita), ar pateikdamas užklausą Facebook chat programos būdu, Vartotojas, pateikdamas savo Asmeninius duomenis minėtose programose, laikomas savanoriškai sutikęs tokius duomenis atskleisti dėl Bendrovės siūlomų paslaugų įsigijimo. Tokiu atveju emotika.lt traktuoja, jog Klientas, savanoriškai atskleisdmaas Asmens duomenis sutinka, kad Bendrovė juos rinktų ir saugotų kaip aprašyta šiose Taisyklėse nustatyta tvarka.
  14. emotika.lt  gerbia kiekvieno Jūsų teisę į privatumą. Jūsų asmens duomenys (vardas, pavardė, amžiaus grupė, adresas, telefono numeris, elektroninio pašto adresas ir kita registracijos formoje ar sutartyje nurodyta informacija) renkami ir tvarkomi šiems tikslams:
  • apdoroti Jūsų paslaugų užsakymus;
  • išrašyti finansinius dokumentus (pvz., sąskaitas faktūras);
  • spręsti problemas, susijusias su paslaugų teikimu ar bendradarbiavimu;
  • vykdyti kitus sutartinius įsipareigojimus;
  1. emotika.lt įsipareigoja neatskleisti Kliento Asmens duomenų tretiesiems asmenims, išskyrus šiuos atvejus:
    • Jeigu yra Kliento sutikimas Asmens duomenų atskleidimui;
    • emotika.lt partnerius, el. pašto paslaugų teikėjo „Active Campaign“ per tarptautinę įmonę „Active Campaign LLC.“, kuri įsikūrusi JAV ir atitinka BDAR. Galite pasinaudoti teisėmis susipažinti, ištaisyti, apriboti ir ištrinti savo asmeninę informaciją susisiekiant su emotika.lt komanda el. paštu: info@emotika.lt . Taip pat su Kliento užsakytų Paslaugų tinkamu įvykdymu susijusias paslaugas;
    • Bendrovė taip pat gali perduoti Kliento Asmens duomenis tretiesiems asmenims, kurie Bendrovės vardu veikia kaip Duomenų tvarkytojai. Asmens duomenys gali būti teikiami tik tiems Duomenų tvarkytojams, su kuriais Bendrovė yra pasirašiusi atitinkamas sutartis ar bendradarbiavimo sutartyse yra nuostatos aptariančios asmens duomenų perdavimą/teikimą ir Duomenų tvarkytojas užtikrina adekvačią perduodamų asmens duomenų apsaugą;
    • Visais kitais atvejais, Kliento Asmens duomenys tretiesiems asmenims gali būti atskleidžiami tik Lietuvos Respublikos teisės aktų numatyta tvarka. Duomenų subjekto asmens duomenis Bendrovė gali perduoti vyriausybinėms ar teisėsaugos institucijoms, joms pareikalavus.
    • Nepaisant to, kad emotika.lt deda visas protingas pastangas tam, kad apsaugotų Asmenų duomenis, emotika.lt negali garantuoti saugaus duomenų perdavimo registruotiems svetainės klientams. Bet kokios duomenų perdavimo procedūros yra atliekamos išimtinai Kliento rizika. Nuo duomenų gavimo momento, emotika.lt taiko itin griežtas Kliento Asmens duomenų apsaugos tvarkas bei technines ir organizacines priemones tam, kad būtų užtikrinta apsauga nuo nepatvirtintos prieigos prie Asmenų duomenų.
  2. emotika.lt taip pat naudoja Klientų, įsigijusių Paslaugas ar sutikusių dalyvauti atskiruose projektuose elektroniniu ir rašytiniu būdu, kontaktinius duomenis rinkos tyrimo tikslais, siekiant įvertinti emotika.lt klientų pasitenkinimą veikla ir, atsižvelgiant į tai, gerinant veiklos kokybę. Atsakymai, pateikiami į šiuo tikslu siunčiamus pranešimus ir (ar) skambučius yra anonimiški. Tuo atveju, jeigu Klientas nenori gauti tokių pranešimų ir (ar) skambučių, jis gali informuoti Bendrovę apie tokių pranešimų atsisakymą elektroniniu paštu info@emotika.lt.
  3. emotika.lt internetiniame puslapyje gali būti renkama tam tikra informacija apie Kliento apsilankymą, pavyzdžiui: (i) Interneto protokolo (IP), kurį naudodamas Pirkėjas pasiekia internetą, adresas; (ii) Pirkėjo apsilankymo Bendrovės internetiniame puslapyje data ir laikas; (iii) Kiti internetiniai puslapiai, kuriuos Klientas aplanko būdamas Bendrovės internetiniame puslapyje; (iv) Naudojama naršyklė; (v) Informacija apie Kliento kompiuterio operacinę sistemą; (vi) Mobiliųjų programėlių versijos; (vii) Kalbos nustatymai. Jei Klientas naudoja mobilųjį įrenginį, taip pat gali būti renkami duomenys, leidžiantys nustatyti mobiliojo įrenginio tipą, įrenginio nustatymus, taip pat geografines (ilgumos ir platumos) koordinates. Ši informacija naudojama emotika.lt internetiniam puslapiui pagerinti, tendencijoms analizuoti, paslaugų tobulinimui ir emotika.lt internetiniam puslapiui administruoti. Klientas šiuos duomenis savanoriškai pateikia naudodamasis teikiamomis paslaugomis, lankydamasis emotika.lt internetiniame puslapyje.

IV. Kliento teisės

  1. Klientas turi šias pagrindines teises:
    • Žinoti apie savo asmeninių duomenų tvarkymą;
    • Susipažinti su savo asmeniniais duomenimis ir kaip jie yra tvarkomi;
    • Reikalauti ištaisyti ar sunaikinti Kliento asmeninius duomenis, kuriais disponuoja emotika.lt
    • Nesutikti, kad būtų tvarkomi Kliento asmens duomenys.
  2. Klientas, pateikęs prašymą raštu (kartu pridėdamas asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą), turi teisę susipažinti su emotika.lt esančiais ir tvarkomais Kliento asmens duomenimis bei gauti informaciją, iš kokių šaltinių ir kokie Kliento asmens duomenys surinkti, kokiu tikslu jie tvarkomi ir kam teikiami. emotika.lt gavusi Kliento prašymą ne vėliau kaip per 30 kalendorinių dienų nuo Kliento prašymo gavimo dienos pateikia prašomus duomenis arba nurodo atsisakymo tenkinti tokį prašymą priežastis tokia pat forma, kokia kreipėsi Klientas arba Klientas sutiko gauti informacija apie duomenis kitu emotika.lt pasiūlytu būdu.
  3. Klientas prašymą dėl susipažinimo, koregavimo ar panaikinimo su jo atžvilgiu emotika.lt surinktais Asmens duomenimis gali pateikti el. paštu info@emotika.lt.
  4. emotika.lt vidinių organizacinių ir techninių priemonių pagalba užtikrina, jog Kliento pateikiami Asmens duomenys būtų apsaugoti nuo bet kokių neteisėtų veiksmų: (i) Neteisėto Asmens duomenų pakeitimo; (ii) Atskleidimo; (iii) Sunaikinimo; (iv) Asmens tapatybės vagystės; (v) Sukčiavimo.
  5. Asmenų skundus dėl netinkamo ar neteisėto Asmens duomenų tvarkymo nagrinėja Valstybinė duomenų apsaugos inspekcija, buveinės adresas A. Juozapavičiaus g. 6, LT-09310 Vilnius, ada.lt.

V. emotika.lt slapukų naudojimo taisyklės, priimtos pagal 2016 m. balandžio 27 d. Europos Parlamento ir Tarybos reglamento (ES) 2016/679 dėl fizinių asmenų apsaugos tvarkant asmens duomenis ir dėl laisvo tokių duomenų judėjimo nuostatas

  1. Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kurią svetainė jums joje apsilankius išsaugo jūsų kompiuteryje arba mobiliajame įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė gali tam tikrą laiką „atsiminti“ jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), o jums nereikia jų iš naujo įvedinėti kaskart lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.
  2. Klientas naudodamasis emotika.lt internetiniu puslapiu sutinka, kad Duomenų subjekto kompiuteryje (įrenginyje) būtų įrašomi šiose Taisyklėse minimi slapukai.
  3. emotika.lt internetiniame puslapyje naudojami šių tipų slapukai:
    • Techniniai slapukai: emotika.lt internetinio puslapio vartotojams stengiasi pateikti pažangų bei lengvą naudoti internetinį puslapį, kuris automatiškai prisitaiko prie jų norų ir poreikių. Kad tą pasiektų, emotika.lt naudoja techninius slapukus, kurie leidžia matyti internetinį puslapį ir įgalina teisingą jo veikimą. emotika.lt internetinis puslapis tinkamai veikia tik techninių slapukų dėka.
    • Funkciniai slapukai:emotika.lt taip pat naudoja funkcinius slapukus, kurie leidžia prisiminti Duomenų subjekto pasirinkimus ir drauge efektyviai naudotis internetiniu puslapiu. Pavyzdžiui, slapukų dėka internetinis puslapis prisimena Duomenų subjekto pasirinktą kalbą, atliktas paieškas ar peržiūras, emotika.lt siūlomas paslaugas. Šio tipo slapukai nėra būtini internetinio puslapio veikimui, bet jie prideda daugiau galimybių ir Duomenų subjekto naršymą daro malonesnį.
    • Analitiniai slapukai: šio tipo slapukus emotika.lt naudoja siekdama suprasti, kaip lankytojai naudoja internetinį puslapį, atrasti silpnąsias ir stipriąsias internetinio puslapio dalis, optimizuoti ir gerinti internetinio puslapio darbą bei toliau diegti pažangius sprendimus.
    • Komerciniai slapukai: šiuos slapukus emotika.lt naudoja talpindama reklamas kituose internetiniuose puslapiuose. Vadinamosios „nukreipiamosios reklamos“ rodomos remiantis informacija apie lankytojo ankstesnes paieškas.
  4. Šių valdymo įrankių tikslas yra užtikrinti tinklapio naršymo kokybę, padėti emotika.lt sužinoti internetinio puslapio ir atskirų jo dalių lankomumą, suprasti internetinio puslapio vartotojų srautus, tobulinti emotika.lt internetinį puslapį, internetu teikiamas paslaugas ir geriau patenkinti lankytojų poreikius.

VI. Sutikimo atšaukimas ir slapukų nustatymų valdymas

  1. Savo naršyklėje slapukų nustatymus galite pakeisti bet kuriuo metu. Pavyzdžiui, galite atšaukti duotą sutikimą naudoti slapukus įjungdami savo naršyklės funkciją, leidžiančią atmesti bet kokius pasiūlymus išsaugoti bet kokius slapukus. Šiuos nustatymus savo naršyklėje galite rasti nustatymų ar pirmenybių meniu. Žemiau rasite naudingų nuorodų:
  2. Bet kokia informacija, surinkta per slapukus, yra saugoma iki slapukų galiojimo pabaigos ir nėra naudojama kitais nei šioje politikoje nurodytais tikslais.
  3. Norėdami daugiau sužinoti apie slapukus, pavyzdžiui, kaip juos valdyti ar ištrinti, galite apsilankyti: allaboutcookies.org.
  4. Norėdami sužinoti, kaip panaikinti internetinių puslapių stebėjimą „Google Analytics“ slapukais, galite aplankyti: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.
  5. Kilus klausimų ar norėdami įgyvendinti savo teises, susisiekite su mumis el. paštu info@emotika.lt arba kitais šioje svetainėje nurodytais būdais.

VII. BAIGIAMOSIOS NUOSTATOS

  1. Su Privatumo ir slapukų politika galima susipažinti ir ją atsispausdinti bet kuriuo metu emotika.lt. Apie visus būsimus Privatumo politikos pasikeitimus ir/ar papildymus Klientai visuomet bus informuoti naująją Privatumo Politikos redakciją paskelbiant emotika.lt, ir sudarant techninę galimybę Klientams pirmą kartą jungiantis prie emotika.lt esant naujai Privatumo ir slapukų politikos versijai  ją perskaityti ir patvirtinti.
  2. emotika.lt neatsako už ryšio sutrikimus, dėl kurių emotika.lt internetinio puslapio vartotojai ir kiti asmenys negali pasiekti internetinio puslapio ar naudotis paslaugomis.
  3. emotika.lt neturi galimybės visiškai garantuoti, kad internetinio puslapio funkcionavimas bus nepertraukiamas ir be jokių sutrikimų bei klaidų, kad emotika.lt internetinis puslapis bus visiškai apsaugotas nuo virusų ar kitų kenksmingų komponentų.
  4. Klientų klausimai, komentarai bei pageidavimai, susiję su Privatumo politika, pateikiami elektroninio pašto adresu info@emotika.lt.